Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Erhan GÜLER

Üye
  • Toplam İleti

    196
  • Katılım

  • Son ziyaret

Erhan GÜLER Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    İSTANBUL
  • Arabam:
    '15 Focus 1.5 TIT PWS
  • Meslek:
    Öğretmen
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

2.698 profil görüntüleme

Erhan GÜLER's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

71

Toplam Beğeni

  1. Direksiyon'a bir önyargı olduğu kesin ama maksimum 1 hafta sonra hayran kalıyorsunuz.
  2. Erhan GÜLER

    Dtc Kodları

    Bu kodla alakalı rus forumlarında yakıt filtresinde pislik gibi bir şeyler söylendiğini okudum bir forumda. En iyisini servisler bilecektir tabi ki. https://www.focusfanatics.com/forum/mk3-tsb-recall-problems-archive/352105-dtc-c073_88-a.html
  3. Bana servislerin oyunu gibi geliyorum. Maaelesef ben de 30 bin bakımda 4 balatayı değiştirmiştim ,hep aynı hikayeler maksimum 5 bin km daha gider dediler. 4üne 800 küsür bir rakam verdiler,ben de araştırdım özelde yaptırsam 500 tl'ye değişecekti 4 tanesi. 650 tl ye yapıyorsanız hepsini değişin demiştim onlar da kabul etmişti. İçimden bir ses dur yapma etme demesine rağmen tembelliğin verdiği cesaretle değiştirmiştim. şuan 45 binde aracım ,aynı mantıkla gidersek 60 bin civarında tekrar balata diyecekler ama bu sefer kesinlikle özel servise gidip göstereceğim ve gerek var derse usta değiştireceğim.
  4. maalesef bu konularda pek becerekli değilim ama yine de çok teşekkür ederim.
  5. Evet aynı ses benim araçta da mevcut benim de dikkatimi çekmişti,niye acaba bu ses :))
  6. Değerli hocam Pendik Şahsuvaroğlu'na bakımlarımı yaptırıyorum zaten ama sormuştum dışarıdan ürünü bir takmayız demişlerdi. Yoksa zaten başka yerle hiç uğraşmam direk giderim ama. Aslında yarın tekrardan bir telefon açıp sorayım. Ataşehir biraz uzak kalıyor kartal sanayide falan olsa aslında iyi olur. Diğer boyuta gelince benim elimde bu işleri yapabileceğim malzemem ve bilgim yok,yanlış bir şey yapmak istemiyorum. Ayrıca bir kodlama vs. gibi bir şey yapılması gerekiyor mu onu da bilmiyorum.
  7. 2015 focuslarda kronik direksiyon soyulma sorunu var.. Benim direksiyonda beni baya rahatsız etmeye başladığı için çıkma direksiyon buldum çok temiz 2017 model araçtan çıkma ve aldım. İyi bir usta lazım taktırmak için malum airbag riski var. İşinin ehli olması gerekiyor. Tuzla'da oturuyorum tuzla,pendik,kartal,maltepe,gebze civarı bu işten anlayan bir usta önerisi lazım. Yardımcı olursanız sevinirim.
  8. Benim Akü'yü garanti bitimine 2-3 ay kala değişmiştiler. Çeşitli sıkıntılar belirtmiştim,akü'den kaynaklı olduğunu düşündüler heralde,gebze nazer değişmişti.
  9. Bu direksiyon soyulma olayı benim de çok canımı sıkan bir durum hocam. Ben garantiyi de ekstra 2 yıl uzattığım için dışarı yaptıramadım 1900 küsür bayıldım ama işte PWS şanzıman , yol tutuş vs. bir çok etkeni düşünüp olsun be can sağlığı diyorum.
  10. Focus almadan önce Leonda aynı sorunu yaşadım satarken hatta fiyatı 2000 tl düşmek durumunda kaldım. 200 üzeri çıkmıştı ama fabrikasyon olduğunu söylemişti ekspertiz. O yüzden focus'umu alırken özellikle boya kalınlığına çok dikkat ettim ve 140 üzerinde bir değer çıkmadı her yer hemen hemen aynı sabitti. Bundan sonra sıfır araç da alsam 2.el araç da alsam mutlaka boya kalınlık kontrolü yapıp alırım. Araç belki sorunsuz ama işte satarken insanın başına iş açıyor maalesef.
  11. Hanım'a araç almayı düşünüyorum,tek araç yetmemeye başladı çocuk olduktan sonra,okul çıkış saatleri de tutmadığı için. Uzun zamandır niyetim olmasına rağmen anca kendimi toparlayabildim. Araştırmalara başladım ,1-3 ay arası bir vakte almayı düşünüyorum nasipse. Limiti 70 bin tl olarak belirledim. Aklımdakileri de yazayım ama fiesta 1.6 trend pws dışında diğerlerini kullanmadım. Önerilere açığım şimdiden teşekkürler. 1- Skoda Fabia 1.2 tsi style dsg 2-Fiesta 1.6 titanium pws 3- limit dahilindeki pololar 4-seat ibiza 1.2 tsi style 5- çok da kafama yatmasa da Hyundai i20 style benzinli otomatik. Her ne kadar hanım'a alacak olsam da arada bende kullanacağım,kısa mesafelerde de bunu kullanırım gibi geliyor küçük araç olacağında dolayı. Yorum yapan herkese tekrardan teşekkürler.
  12. HocAm standart bakıma ek olarak şanzıman yağı ve filtresi.
  13. Benim de direksiyon çok kötü oldu üst kısım. Cumartesi bakıma sokarken şikayet oluşturtacağım. 1 yıl ya da 15 bin km diye söyledi şahsuvaroğlu,muhtemelen olumsuz dönüş olacak. @ER-OL Otomotiv den 1600 tl fiyat aldım, yetkili servis onların dediği gibi 3600 tl fiyat çekti. Direksiyonu kaliteli olarak kaplatabileceğim istanbul anadolu yakasında bir var mı önereceğiniz? Olmadı sipariş vereceğim ama yetkili servis biz takamayız dediler.
  14. 45 bin bakım geldi çattı, pendik şahsuvaroğlu 1900 tl ,gebze nazer 1850 tl fiyat verdi.. Bana daha yakın olduğu için Şahsuvaroğluna cumartesiye randevu aldım. Açıkçası 1900 tl içimi acıtmadı değil , garantiyi uzatmasaydım dışarıda maksimum 900'e yaptırırdım diye düşünüyorum. Allah yardımcımız olsun bu fiyatlar nereye kadar gidecek böyle...
  15. 30 bin bakımıydı.. şuan 45 bin bakımı geliyor aracımın. Baya bir güncelleme vardı , ekran güncellemesi sorun oluyormuş garanti veremem demişlerdi bir tek onu yaptırmamıştım,onun dışında baya bir güncelleme yapmışlardı araca.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.