Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Mertkan Özen

Üye
  • Toplam İleti

    48
  • Katılım

  • Son ziyaret

Mertkan Özen Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    Zonguldak
  • Arabam:
    Focus 3 Titanium
  • Meslek:
    Öğrenci
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

656 profil görüntüleme

Mertkan Özen's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

20

Toplam Beğeni

  1. Bildiğim kadarıyla hepsi 16cm. Belki arkalar 13 olabilir. Sadece hoparlör değişimi ile güzel bir netlik yakalayabilirsiniz anfi kullanmadan. Tavsiyem önlere güzel bir compenant, arkalara da aynı markanın aynı modeli olan 1 takım koaksiyel hoparlör taktırmanızdır. Marka olarak olmuşken iyisi olsun derim. Focal, Hertz, İnfinity, İmpact, DLS gibi markalara bütçeye uygun bir şekilde inceleyiniz. Ama ses işinin sonu yoktur bir sefer olsun tatmin etsin. Kullandığım üründen örnek vereyim. Anfi ilede kullandım anfisizde kullandım hala kullanıyorum memnunum. Focal PS165 ürününe bakabilirsiniz. Fiyat olarakta iyidir ses olarakta gayet temizdir.
  2. Ford garanti hizmetleri konusunda çok iyidir. Mühtemelen şanzıuman komple veya belirli parçaları garantiden değiştirilecek.
  3. Bizim focus 3 te de BRC takılı iyi montajla sıfır sıkıntı binebilirsiniz. Performans farkınıda rallyci değilseniz anlayamazsınız. Markadan ziyade herşeyin başı işçilik. Bi usta atiker takar sıfır hata binersiniz, bir usta prins gibi dünya markasını takar parayla rezil olursunuz. İşçilik çok çok önemli bir konu.
  4. Tahmine dayalı olarak söylüyorum 1000 TL yi rahatlıkla bulur.
  5. Yarın depoyu fulleyeyim o zaman Buna sevindim en son sağlam kitlemişlerdi LPG ye.
  6. Mertkan Özen

    Honda Civic

    Bu araç idarelik toplanmış ve yandan hasar olarak gösterilmiş. Muhtemelen önden ve alttan sağlam bi darbe almışa benziyor ancak ön taraf idarelik korkutmaması için toplanmış ve bu şekilde satılıyor. Otomatik şanzuman hondalarda kolay bozulmaz ancak bozulursa tamiri çok zor olur eski bir hondacı olarak söylüyorum. Bence uzak durun. Tabiki bunlar şahsi fikrim...
  7. 2011 Haziran Üretim Focus 3 Bridgestone ER300 215 55 16
  8. Aynen öyle kasislerde gıcırtı sesi vardı. Viraj demir lastiği dendi değişti ancak devam etti son olarak tablalar dendi onlar değişti sorun düzeldi. Çok hafif bir boşluk varmış ve burçlar eskimiş.
  9. Aks keçesi, sol ön kapı menteşesi, viraj demir lastiği ve sağ sol alt tabla grubu ( salıncak ) değişti. Sanırım sırada farlar var soyulmalar başladı vernik atması gibi.
  10. Mertkan Özen

    Astra & Focus

    1.3 astrayı kullandım kafayı yersiniz onunla ben çünkü yemeye yaklaştım 20 dakikalık bir test sürüşü ile. Evet astra alınabılır ancak 1.4 turbo cosmo'dan aşağısı alınmaz titanium focusla kıyaslarsak. Dizel için opelden uzak durun derim ancak 1.4 turbo gerçekten güzel ve atik. Konfor donanım vs. focus ile birbirine yakın sayılırlar. Ancak astranın AFL far sistemine ve flexiride şasi sistemine bayılıyorum.
  11. Bu çok güzeldi çok güldüm
  12. Aranızdaki tek sorun bence "güven"...
  13. Kış lastiği almak istemeyenlerin böyle yapması daha iyi bence. Hem lastik masrafı yok hemde yolda yaz lastiğiyle en ufak birşeyde aracımızın maddi zarara uğrama şansı yok. Almamda almam diyenler için çok mantıklı toplu taşıma.. Kesinlikle katılıyorum.. İsterseniz yok isterseniz var diyebilirsiniz tabiki. Ancak soğuk ve kuru zeminde mutlaka frenlemede veya tutunmada bir fark olacaktır. Tabiki bu benim şahsi görüşüm.. Bu arada Adrenalin serisi gerçekten mükemmel bir lastik bir çok testlerde gösterildi. ER300 lerim bittiği zaman araç satılmazsa kesinlikle Adranalin serisi alacağım..
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.