Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

onur karadağ

Üye
  • Toplam İleti

    201
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Gün

    1

onur karadağ Hakkında

İletişim - Sosyal

Profil Detayları

  • Şehir:
    izmir
  • Arabam:
    15 tuscon 1.6 tgdi 4x4
  • Meslek:
    jeoloji müh.
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

1.437 profil görüntüleme

onur karadağ's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • One Year In

Recent Badges

91

Toplam Beğeni

  1. bu sıvı sistemlerde monifold delinmiyor. aracın kendi enjektörlerini kullanıyor. lpg yi sıvıya dönüştürüp benzin gibi püskürtüyor sistem.
  2. 100 km de 4 5 lt lpg şehir dışı imkansız. ben de tucson var 177 hp olan. sıvı sistem kullanıyorum bende aracımda evet performans benzinle aynı ama 15 lt yakıyorum. burada yakıt 1.8 tl arasında bana 27 krş a geliyor. tsi motorların hepsine lpg takılmıyor. motor kodunu sorun alacak olursanız aracın. kodunu bir firmaya sorun takılırmı diye. vermezlerse uzak durun lpg takılmazsa çok yakar 40 50 krş arası bilginize.
  3. ix35 ler 2015 mayısda uretim bitti. tucson satışa geçtiğinde ix 35 bayilerde eritilmişti. bedavaya gitmesinler.elde kalmasın diye
  4. benim anlamadığım tucson 11. sırayı vermişler bu listede . doğrudur. ama şu var o listedeki araçların en ucuzu o . diğerleri en az 2 kat en cok 5 6 kat pahalı araçlar. tuhaf değilmi bu araçlarla listeye girmesi. onun yerine seğment crv qq kuga crx sopartage ile yapılması lazım diye düşünüyorum.
  5. sıvı sistemde benzin hiç yok lpg ile başlar lpg ile biter. %100 lpg yani . benzin sıfır. ix35 üretimi yok ki nerde 70 civarı onu anlamadım
  6. aynısını benim başıma sökeden otobana çıkan yolda başıma gelmişti . hemde virajda karşımdan toros gelmişti zor kurtarmıştım.
  7. %99 takılır gümrüğe. site iyi satıcılar sıkıntılı. bulaşma bence
  8. onur karadağ

    Focus'tan Kuga'ya

    focus la giremediğim hızda viraja rahatlıkla tucsonla giriyorum çok daha kolay bir şekilde
  9. onur karadağ

    Focus'tan Kuga'ya

    1.5 eb lara şubat sonu mart başı gelecek. araca özel üreilmiş hollandadan. yusuf koparanla görüştüm. ileeteyim dedim
  10. onur karadağ

    Focus'tan Kuga'ya

    bu araç babamın arkadaşının . 7250 tl ye gibi bir fiyatı var. araçta hiçbir değişiklik yok güç anlamında. %50 tasarruf ettiriyor. (lpg fiyatına bağlı)
  11. onur karadağ

    Focus'tan Kuga'ya

    Kuga ortalama 10 lt nin altına inemezsiniz. Arkadaşım da var. Çok sakin kullanan biri olduğu halde şikayet ediyordu. İzmirde prins marka sıvı sistem lpg taktırdı. 25 kr a düştü yakıt simdi memnun. Bende hyundai tuscon var tgdi benimde aynıydı. Bende prins taktırdım bende rahatladım.
  12. aynen bende aynı şekilde birkaç kere değiştirdiler. sonunda kendime dışarıdan adam gibi bir tane çelik aldım rahatladım somunun havalı ile sıkılması söz konusu olmaması lazım . o anahtarın adam gibi çelik malzemeden yapılması lazım. içinde hangi alaşımı belli olmayan tam anlamıyla o dandik anahtarın yerin düzgün bir anahtar konulması lazım.
  13. 2010 var babada sıfır aldık mukemmel. tık yok. oturaklı güzel
  14. benimde anlamadığım hyundai neden alınmayacak bir araba. 92 den beri sadece bir kere hyundaiden başka araç aldım oda focus oldu. excell accent elentra sonata santafe tuscon hepsini kullanadım excell ve accent harici diğer araçlarım 10 numraa araçlardır. şu anda tucson aldım 2015 mükemmel bir araba. türkiye'deki hyundai kötü araba imajını anlamış değilim. neyse iyi akşamlar. oyum focusa
  15. arkadaşlar tuscon sahibi olarak ve kugayıda 1 hafta kiralamış bir adam olarak her açıdan tuscon derim. Kim derse desin tusconun atik olması ,arazideki kabiliyeti mükemmel yakıt olarak 9 lt yakıyorum ve ortalama km olarak 130 140 civarı.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.