Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Fatih Kuzal

Üye
  • Toplam İleti

    31
  • Katılım

  • Son ziyaret

Fatih Kuzal Hakkında

İletişim - Sosyal

Profil Detayları

  • Şehir:
    Ankara
  • Arabam:
    '14 Focus MCA Titanium
  • Meslek:
    İmalat
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

1.523 profil görüntüleme

Fatih Kuzal's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

14

Toplam Beğeni

  1. 2014 MCA 1.6 TDCI 74.000 Kasko değeri. 847 TL anadolu sigorta
  2. Abi kismet olurda gorusursek tekrar koltuguna oturup denemek isterim. Begenirsem takas ederiz Recaro koltukları inceledim bugun biraz ama TR satisi yok sanirim. Ya da daha detayli inceleme yapmam gerekiyor. Bilginiz var mi recarolar hk? @Yakup Çağatay @Doğan Kurban
  3. Merhabalar iyi forumlar, 2014 MCA Titanium HB sahibiyim Bundan önceki aracım 2008 Titanium X idi. Focus tadını ve keyfini yıllarca yaşadıktan sonra bütçemi toparladığım an hiç düşünmeden yeni aracıma karar kıldım ve aldım. 1 haftayı geçen bir süredir kullanıyorum. Lakin canimi en cok sikan konu on surucu koltugunun dar ve ince sungerde olmasi. Sag ve sol kenarlarinda yer alan kavis kisimlari surus esnasinda oldukca rahatsiz ediyor. Hatta elinizle o kisimlara bastirdiginiz an icinde yer alan metal benzeri iskelet parcasini hissetmemek mumkun degil. 2008 aracimdaki koltuk konforunu asla yasayamayacagim galiba. 83 kg 1.78 boyundayim Yaklasik 10 dakikadan sonra kavis kisimlari ile bacagımı kavrayan kisimların baldır uyusmalarimi baslattigi asikar. Herhangi bir dosemeci koltuk sekli uzerinde revizyon yapabilir mi? Dikey cikan Kavis kisimlarini saga ve sola biraz daha yayma şansım var midir? Bu sorunu cozebilmek adina tavsiyelerinizi rica ederim
  4. Konuyu açmamın akabinde Doğan abi davetini ve yardımını eksik etmedi, hemen atladım arabaya bastım Abidinpaşa'ya Tanıştık, sohbet ettik.. hemen işe koyuldu sağolsun.. Bagaj aydınlatması ve geri vites lambasını beyaz led e çevirdik. Gerçekten harika durdu . (özellikle geri vites lambaları) Ayna altını değiştirebilmek için tornavida yardımı ile biraz uğraştı lakin kırılabileceği endişesi ile işi yarıda kestik. Ledleri Doğan abiden aldım ve evimin önüne gelince alttaki videoda belirtilen şekilde ayna altı ampulleride lede çevirdim. Fotoğrafları bu akşam paylaşacağım.. Yardım ve desteklerini esirgemeyen ''Doğan Kurban'' abimize teşekkürler. Tanıştığıma gerçekten memnun oldum..
  5. Arkadaşlar merhaba, Focus 3 MCA Titanium aracımın katlanır dış aynaların altında yer alan sarı ampul aydınlatmaları, beyaz LED ile değiştirmek istiyorum. Standart çıkan ampul ile soket girişleri aynı mı olmalıdır? Nereden temin edebilirim? (Varsa satış linki lütfen) Aynayı sökme ve değişim konusunda en pratik yöntem nedir? Yanıtlar ve destekleriniz için şimdiden teşekkürler.
  6. İptal etmek istediğiniz mykey anahtarını orta konsol içerisinde bulunan Mykey bölgesinin üzerine koyarak, adımlarınızı tekrar etmeyi denediniz mi ? (Orta konsolun dip kısmında)
  7. Hidrolik yağı ve soğuk hava koşullarının ilişkisinden kaynaklandığını düşünüyorum. Şöyle ki, hidrolik yağı uzun süredir değişmemiş ise özelliğini kaybederek buhar yapar ve içinde sıvı oluşturması muhtemeldir. Soğuk havalarda bu sıvının donma derecesine ulaşması ile fren sisteminin (pedal, fren merkezi vb) sorunlu hale gelmesi olasıdır. Tercihim fren hidroliğinin kontrol edilmesinden yana.
  8. Haklısınız, eksik bilgileri girdim.
  9. Merhabalar, 2008 Siyah HB Titanium X sahibiydim (1.6 Benzin+BRC my11 LPG) hatasız olarak 42.000 TL ' e sattım. dün itibariyle, 2014 Model HB (1.6 TDCI 115hp 6 ileri) MCA Titanium Derin Mavi (Hatasız) 20.000km Sunroof, Bi-Xenon, Tekno opsiyonlarına sahip olarak Ankara Tur Oto'dan 78.000 TL karşılığında aldım.. Keyifli sürüşler..
  10. Merhabalar iyi forumlar, 2014 Focus MCA Titanium aracımda yol bilgisayarı üzerinde yaptığım değişiklikler kontak kapatıp, açtığım anda Default ayarlara dönmüş oluyor. Örn. City Stop kapalı duruma getiriyorum. Aracımı parkedip terkediyorum. Ertesi gün binişimde City stop aktif durumda gözüküyor. Bilmediğim bir kayıt düğmesimi var? Yardımlarınızı rica ederim.
  11. Muzaffer bey destek ve yardımlarınızı rica ederiz.
  12. Arkadaşlar herkese merhaba, Yarın, aşağıda linkini verdiğim otomobili satın alacağım, herşeyde anlaştık. 1.6 TDCI 115hp 2014 MCA (Tekno Paket, Bi Xenon, Sunroof) http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-firsat-tur-oto-ford-yetkili-saticisindan-focus-titanium-dizel-253516562/detay/ Yaklaşık 1 Aydır araştırıyorum ama maalesef donanımlarıma ek olarak Navi, HB, Derin Mavi araç ilanlarda yer almadı. Navigasyon paket eksikliği sebebiyle üzüntü yaşarken, forumdaki konular biraz olsun sevindirdi. Yazılanlardan anladığım kadarıyla aracımda navigasyon donanımı mevcut, uygun şartlar sağlandığı takdirde navi yazılımı eklenip, kullanılabilir hale gelecektir . Doğru mudur ? yazılımı yükleyen ve araştırmalarına devam eden arkadaşlardan yardım ve desteklerini rica eder, keyifli sürüşler dilerim.
  13. En alttaki ilanda (ışık paket) yazan, Sony sistem değil, yanılıyor muyum?
  14. Arkadaslar merhaba, '08 Titanium X 1.6 Benzinli araç sahibiyim. Artik degisim vaktinin geldigine inanarak focus 3 yada 3.5 incelemelerime basladim. Lakin Titanium X paket kullanan biri olarak Parca deri doseme, sunroof, adaptif mercek farlar, sony muzik sistemi keyfini yillardir yasiyorken herhangi bir opsiyondan feragat etmeden ve daha ust opsiyonlara sahip olarak yeni kasaya gecmeliyim. Arastirmalarimda Titanium paketlerde artik deri doseme yok. Mercek far opsiyonel. Sony sistem neredeyse hic bir ilanda yer almiyor. Tum beklentilerimi goz onunde bulundurarak. Dizel yada benzin farketmez. Butcem yaklasik 75.000 - 78.000 TL araligi. Tavsiye edeceginiz motor ve donanim secenekleriniz icin simdiden tesekkurler.
  15. Plakalık kullanmıyorum ama ''RS'' yazısı silinip FocusClubTR yazısı uzatılıp, standart hale getirilirse daha göz alıcı duracağından eminim.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.