Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Süleyman Özen

Üye
  • Toplam İleti

    214
  • Katılım

  • Son ziyaret

Süleyman Özen Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    İstanbul
  • Arabam:
    FoCuS 3 TdCi TiTaNiUm x
  • Meslek:
    serbest
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

1.607 profil görüntüleme

Süleyman Özen's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Very Popular Rare
  • Reacting Well
  • Conversation Starter

Recent Badges

137

Toplam Beğeni

1

Forum Yanıtları

  1. Geçmiş olsun.Aynı sorun aracım 30.000 km. deyken başıma geldi.Aracı yetkili servise çekici ile götürdüğümde baskı balatanın bittiğini söylediler.Neyse ki söküp bakıldığında baskı mekanizmasında ki bir yayın kırıldığını anlayıp garantiden komple değişim yaptılar.Bu olayı kısadan anlatıyorum fakat sinir bozucu bir süreçti.Otosanla baya bir görüşme sonucunda değişim yaptılar.1 haftadan fazla araçsız kalmıştım.İnşallah sizinki de ufak bir sorundur.Fakat km.'ye bağlı olarak balatayı set olarak yenilemenizde fayda var.Geçmiş olsun tekrar.
  2. Ses+titreşim varsa motor kulağı olabilir.
  3. Ben de geçen ay bu modeli aldım; https://www.hepsiburada.com/oral-b-vitality-sarj-edilebilir-dis-fircasi-cross-action-p-SGORAL043577 Kullanıcı yorumları ve memnuniyetleri beni ürüne yönlendirdi ve fiyat olarak da cazip. Normal diş fırçalarına göre açık ara daha iyi tavsiye ederim.
  4. Hayırlı uğurlu olsun.Bol kazançlar dilerim.Yakın olmanız çok iyi oldu.En kısa zamanda uğrayacağım.
  5. Eşimde de alerji hastalığı olduğu için bu makineyi önermişlerdi bize.7 senedir kullanıyoruz.Tozu suya karıştırdığı için dışarıya vermiyor.Çekiş gücü fevkalade yeterli ,rampalarda bayılmıyor?.Memnunuz ve fiyatı da makul seviyede. https://urun.n11.com/elektrikli-supurge/thomas-twin-t1-temizlik-robotu-P163720937 İNGİLTERE ALERJİ KURUMU SERTİFİKASI Avrupa'nın en önemli ve etkin Alerji otoritesi olan İngiltere Alerji Kurumu Tarafından, Alerji hastalarının yaşam alanlarını Toz, Mite (Toz Akarı), Polen, Kedi-Köpek Tüyü ve Alerjenlerinden %100 e varan oranda emerek arındırdığı ve onları içerisinde hapsettiği, dışarıya aynı oranda temiz hava verdiği, bilimsel olarak test edilip onaylanarak, Alerji Hastalarına Tavsiye Edilebilir Sertifikasını almıştır.
  6. Çok geçmiş olsun , allah beteriden korusun.
  7. Keşke bahsettiğin gibi dozlamayı beceremiyor olsam.Suçun bende olmasına bile razıyım.Hatta ben bile kendimde galiba sorun diye düşünüyorum.Ama 6 sene focus 2 dizel kullandım böyle bir sorunum olmadı.İş yerinde transit kullanıyorum onda da sorun yok.Ara sıra hanımın aracını kullanıyorum gayet normal bir şoför gibi mutlu mesud yol gidiyorum. Benim araçtaki sıkıntı dur kalklı trafikte kalkış yaptın ayağını gazdan çektin ve hala 1. veya 2. vitestesin ve tekrar gaza bastın sonra silkme veya sert bir kalkış yapıyor. Servisin söylediği ise aracın motoru çok güçlü olduğu için böyle saçma sapan hareketler yapabilirmiş.İyiki diyorum st veya rs almamışım.
  8. Benim araç 6 senedir yapıyor.Yetkili serviste yazılım güncelleme yaptırdım ama faydası olmadı.Hoplaya zıplaya gidiyorum.Ha alıştım mı ? hayır ford a sevgilerimi sunuyorum bunu yapınca.Çözün bulursanız bilgilendirin lütfen.
  9. Asıl soru enjektörlerin sökülüp pompacı tarafından temizlenmesi mi yoksa yakıt katkıları yeterli mi ?Ben geçenlerde würth enjektör temizleyici kullandım.Aracım bir süredir traktör gibi çalışıyordu.Würth ve benzeri ürünlerin pek işe yaradığına inanmıyordum.Denedikten sonra da kendimi psikolojik olarak etkilenmemek için de hazırladım.Ama hakkını vermem gerek aracımda gürültülü çalışma azaldı.Rölanti düzensizliği azaldı.Şimdi de enjektör temizliği ve kalibresi yaptırsam mı diye düşünüyorum.Her ustaya yaptırmamak gerektiğini söylüyorlar çünkü.
  10. Göztepe sanayi sitesinde etkin oto ford özel servisi var.Gayet ilgili ve temiz iş yaparlar.Tavsiye ederim.
  11. Ben temiz 2. el Mondeo veya SuperB derdim.Mondeo'da dizel otm. yok maalesef.Superb de 1.4 tsi dsg benzinli olabilir.
  12. Neyin suyu çıkmadı ki Gürkan hocam Katılıyorum.Kalite fışkırıyor her yerinden ve derli toplu.Ama ambians aydınlatması nasıl desem biraz kro işi.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.