Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Özgür Arduç

Üye
  • Toplam İleti

    54
  • Katılım

  • Son ziyaret

Özgür Arduç Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    İstanbul
  • Arabam:
    09 Focus 2,5 Titanium Otm
  • Meslek:
    Öğretmen
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

1.211 profil görüntüleme

Özgür Arduç's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

10

Toplam Beğeni

  1. Merhabalar sorun sanırım fotoğraftaki gibi. Ben de benzer sorunu yaşamıştım. Çözümü çıkma bir gösterge paneliyle değişim oldu. Alta linkini yazıyorum incelersiniz. İyi çalışmalar...
  2. Birkaç elektronik ustası dolaştım. Kimi tamir edilmez dedi kimi tamir edilir dedi ama tamir edemedi. Ben de çıkma bir tane bulup değiştirdim. Şimdiye kadar da sorun çıkmadı. Düzgün çalışıyor.
  3. selamün aleyküm özgür bey..

    belki üzerinden çok zaman geçmiş ama focus aracınızın yol bilgisayarı ekranı ile ilgili arızanın benzeri benim de başıma geldi. acaba siz nasıl bir yol izlediniz tamir için. bilgi verirseniz sevinirim. selamlar.

    1. Özgür Arduç

      Özgür Arduç

      İyi akşamlar. Bir kaç elektronik tamircisine gösterdim bazıları yapılmaz dedi bazıları yaparız dedi ama yapamadı. Ben de çıkma bir tane bulup değiştirdim.

    2. Ahmet Yıldıran

      Ahmet Yıldıran

      teşekkür ederim özgür bey. sanırım bende aynı yolu takip edeceğim. 

  4. Ben de dün hepsiorada'nda sipariş verdim. Tanesi 175 Tl. Dediğiniz gibi deneyip göreceğiz.
  5. Ben de aşağıda linkini verdiğim iki lastik arasında kaldım ve fiyat/performansa bakarsak (internet fiyatı) goodyear alacağım gibi. Bayi fiyatları pazarlıksız ; Michelin : 225 TL/Adet + rot-balans Goodyear: 235 TL/Adet + rot-balans http://www.hepsiburada.com/goodyear-205-55r16-91v-efficientgrip-performance-lastik-uretim-yili-2016-p-OTLXGOOD-528503 http://www.hepsiburada.com/michelin-primacy-3-205-55-r16-91v-yaz-lastigi-uretim-yili-2015-p-OTYSF555266 İnternet satışında değişim ve rot balans bana ait. Benim sormak istediğim konu şu: Daha önce internetten lastik alanlar herhangi bir sıkıntı yaşadı mı? Lastiğin kusurlu olması, üretim tarihi farklılıkları vb. İyi Çalışmalar...
  6. Çocuk koltuğunun öne konması yasak zaten. Sadece sürücünün olduğu durumlarda olası kaza durumunda hava yastığının boş yere patlamaması için kapatma düğmesi olabilir.
  7. Bende de seyir halinde sadece lpg'de iken stop sorunu oluyor. Lpg ustasına gittim, sorunun regülatörde olduğunu söyledi. Daha değişim yapmadım ama isterseniz siz de bir lpg ustasına gösterin arabanızı.
  8. Benim araç 2009 titanium. Benim araçta sizinki gibi tek kilitlemede sinyal yakmayıp çift kilitlemede sinyal yakıyor. 2. soruya gelince anahtarı çıkarınca bilmem de benim araçta güvenlik amaçlı; uzaktan kumandadan kilidi açıp 1 dk içinde kapı, bagaj açılmazsa veya kontak açılmazsa kapıları otomatik olarak kilitliyor.
  9. Aşağıdaki fotoğrafta işaretli olan İç devri daimin kapalı olduğundan emin olun. Klimada iç devir daim açık olduğunda buğulanma yapabilir.
  10. Tamirat o kadar sürmedi ama ücret kısmı hala devam ediyor maalesef. Sigorta şirketinin servisle anlaşması olmadığı için ücreti ben ödedim, Sigorta şirketi bana ödeme yapacak. Ama hala bekliyorum Görüştüğümde 1 hafta içinde sonuçlanacağını söylediler.
  11. Bilgi amaçlı yazıyorum: Arka Tampon : 840 TL Boya işlemleri : 150 TL Elektrik İşlemleri : 30 TL Kaporta İşlemi Genel : 80 TL Arka Park Sensörü : 141 TL Braket : 195 TL Tespit Parçası : 47 TL İşçilik : 260 TL TOPLAM :1750 TL masraf ile tamiratı yapıldı.
  12. Benim anladığım güncelleme yok değil, güncelleme bilgisi yok. Ama haklısın servis en güzeli Zaten sinir oldum etis'e 2009 model aracıma 2008 yazıyor
  13. Merhabalar. Etis'te kullanıcı oluşturdum.Fakat yazılım güncelleme kontrolü yaptığımda, "Araç yazılım bilgisi seçtiğiniz araç için mevcut değildir. Bu bilgiler Kademe V ve seçilen Kademe IV salım sınıfına dahil araçlar için mevcuttur." gibi bir uyarı veriyor. Bu ne anlama geliyor acaba?
  14. https://www.fordburada.com/default.asp?git=9&urun=1238771
  15. Tofaşın ön düzeni dağılmasına rağmen Focusun tamponunda sadece çizik oluşmasının nedeni Fotoğrafı belki birilerine işine yarar diye ekledim.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.