Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

cem aksoy

Üye
  • Toplam İleti

    332
  • Katılım

  • Son ziyaret

cem aksoy Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    ankara
  • Arabam:
    focus III 1.6 tdci style
  • Meslek:
    mühendis
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

1.336 profil görüntüleme

cem aksoy's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Very Popular Rare
  • Conversation Starter

Recent Badges

106

Toplam Beğeni

  1. cem aksoy

    Aile Aracı Tavsiye

    dodge freelander
  2. euro 7 diyecektim neyse demiyorum. aslında çok önemli bir konu. içten yanmalı ve patlamalı motorların olduğu bir dönemde çevreyi kirletmeyelim demek oldukça komik. fosil yakıtın yanması zaten başlı başına bir sorun. bana en kestirme çözüm elektrikli motorlu araçlar gibi geliyor. menzil sorunu tabiki sıkıntı. ancak menzil arttırmak için küçük dizel veya benzinli motorlar hybrit edilebilir. eeee yine dizel veya benzinli motor kulandık derseniz hybrit araçlara organik rankin çevrimi yapan makinalar eklemek yakıt tüketimindeki %30-50 olan verimi %80 lere çıkartabilir diye düşünüyorum.
  3. Benim arabada da var. en başta gıcık oluyordum. şimdi görmezden geliyorum.hiç bir serviste bizi çağırıp güncelleme yapacağız demediği gibi bu durumu söylediğimizdede bir sıkıntı yok dediler. yani uyutma moduna almışlar bizi. bu durumu geri yükleyemiyorlar ise bence debriyaja basınca ayağınızı gazda tutun.
  4. gıcır gıcır araba. millet arayıpta bulamıyor. daha ne istiyorsunuz.
  5. gönderdim bir talep. bakalım ne olacak. iyi akşamlar
  6. hocam bu tip araçlar pek çirkin. b sınıfı hb mi mpv mi suv mu. karışık çorba gibi geliyor bana. sanki 50 bin tlnin hakkını veremiyecekmiş gibi duruyor. bu nasıl hocam. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-opel-sifir-ayarinda-opel-mokka-1.4-turbo-enjoy-140-hp-4x4-hatasiz-181442987/detay
  7. Araç yokuşlarda gitmiyormuş bu eksoz arızsı olabilir. muhtemelelen katalitik konvertör parçaları veya susturucu parçaları tıkanma yapmıştır.
  8. bütçe iyiymiş. bence çok güzel araçllar alınabilir. bendeki ikinci araç otomatik pejo 206. lpgli ve km de18-19 krş. memnunum. tam bayan arabası. 2009-2010 207 hdi veya benzinli 27-28 e allırsınız. şehir ,ç,ne ideal
  9. cem aksoy

    Bunu Söylemeli Miyim?

    hocam öyle gizemli yazmışsın ki aracı merak eder olduk. ancak benim bir tahminim var honda. 5 yaşında ki arabanın ne garantisi olacak ki. hemde arabayı yaptırmışsın cıncık gibi. bir eksiğin depoyu fullemek kalmış.alan adam duacı olsun.
  10. toplam kalite. Bence bunun önemli göstergelerinden biri servis kalitesi ve güvenilirliği. ben acer den bir laptop almıştım. kısa bir süre sonra darbe filan olmadığı halde ekranda ölü pikseller oluştu. bir kaç arızası daha vardı gönderdim garantiye. bilgisayarın yarı fiyatı masraf çıkarttılar. dedim yapmayın. bu seferde servise giriş parası istediler. uzun tartışmalardan sonra bilgisayarı servisten kurtardık. ekranın kenarında kocaman bir kara delikle çalışıyoruz. bunun yanında düğmeleri döküldü, sağı solu koptu. şu anda oldukça yavaş.
  11. cam çıtası takın. ben çıta taktım. bu siteden aratırsanız bir firma ismi vardı. 100-150 tl gibi bir rakam.
  12. Aracınızın benzinli olması ve gaz açıklığının farklı olması nedeniyle gaza çok basmayınca gitmiyormuş gibi geliyordur. Benim kullanım tarzım ise sadece gaza dokunuyorum. araç devrine bulunca hızlanmayı vites arttırarak yapıyorum. seyir devrim 1500-2000 d/d vites arttırma devrim 2400-2500 d/d.
  13. yakında bende yaptırdım 30 bin bakımı. yağdan kaynaklı motor sesinde kalınlaşma hissedince servise götürüyorum. oda 1-2 bin km erken oluyor. benim 450 tl civarı tuttu indirimle. ancak fren balataları değişmedi. arabaya kıyıpta ne gaza basabiliyoz nede frene. polen filitresinede 80 kağıt çakmışlar iyimi! şimdi sizin faturalardan gördüm. ancak ses çıkartmadım çünkü adamlar direksiyonumu garantiden değiştiler. direksiyondaki nikelaj çatlamış ve parmağımı kesip duruyordu. isteyenin bir yüzü kara vermeyenin ise diyerekten direksiyonu da söyledim. inanılmaz bir şekilde değişim yapalım dediler. sadece nikelajlı kısmın değişimini beklerken komple direksiyon değişti. bu hafta gidip koltuk kafalıklarınıda söyleyeyim. belki onları da garantiden değişirler.
  14. ford tan bunca sene uzak kalmamın nedeni orta donanımda dijital klima sunmamasıydı. yoksa seneler önce f2 alacaktım. peki neden şimdi orta donanım f3 aldın derseniz ww' nin pahalı, opelinde o zamanlar henüz yeni kasa sedan astrasının olmamasıydı.(ikisinin de orta donanımında dijital klima var) paramızın az meganımızın da bitik olması nedeniyle manuel klimalı style focusumuzu aldık. ancak ford focuslarda style modelinden itibaren 6 hava yastığı ve dijital klimayı standart olarak sunmalı. aslında şu sesli komut olayını koymasa bile olurdu.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.