Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

ilkay glr

Üye
  • Toplam İleti

    30
  • Katılım

  • Son ziyaret

ilkay glr Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    ankara
  • Arabam:
    '11 Fiesta Tdci Tit.
  • Meslek:
    memur
  • Cinsiyet:
    Bay

ilkay glr's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

6

Toplam Beğeni

  1. Cem abi yeni fiesta kullanıcısı olarak ihtiyacım vardı bunları duymaya Ağzına sağlık Saygılar...
  2. Ve focus a ihanet ettim 2011 1.4 TDCI Fiesta :)Araç tabiri caizde su yakıyo
  3. Aydın abi doğru söylüyosun ikinci el çekilecek dert değil.Kendimimi kandırıyorum bilmiyorum ama dizel ikinci el güzel bi alış bakımı için 600-700 garanti (50 bin üstü için) şu an alım satım işlerinide plazalar yapmakta, sigorta, muayene falan derken 2 bin TL ye yakın bi karda cabası sıfır alırken.Bide hiç zamanım yok çoktan almam lazımdı bugüne kadar dayandım ama biraz daha almazsam araba kiralamaya başlıcam.O yüzden bugün yarın Fiesta 1.4 TDCI Titanium ufukta gibi görünüyor.
  4. Yine şaşırtmadı bi dizel focus ikinci el...Servise gittik ve hazin son.47 bindeki araç yaklaşık 15 ay önce 60 binde servise giriş..Neyseki kurtardık büyük bi dertten Hala arabasızım yaaa.Şeytan diyor ki elindeki parayla git al bi sıfır fiesta 1.4 TDCI ????
  5. Valla buyuksunuz cok tesekkur ederim fikirleriniz icin.Hem otokoc hemde yetkili bayiye sorgulattim km de sorun yok kismetse yarin sabaha gonul rahatligiyla aliyorum:)
  6. KArdeşim çok sağolasın ya hem forum için, hemde her konuda yardımların için ..Galiba bikaç güne alcam gibi
  7. Tek korkum yokuşa vurduğum anda beni mahcup etmesi.Bir önceki focusum TDCI Trend 110 HP idi.Aynı performansı beklemiyorum ama yinede basit olumsuzluk oluşturmasından korkuyorum.
  8. Herkes Cruze demiş ama bu araca geçenlerde arkadaşım lpg takdırdı ama yinede beklediğini alamadı.Araç yakıtı içiyor adeta kesinlikle tavsiye etmem.Çok güzel donanıma çok iyi fiyat veriyorlar ama hem yakıt konusunda hemde özellikle aracın iç kısmındaki malzeme konusunda bence başarısız bir araç.Polo'nun motor gücü bence yetersiz gelecektir nerdeyse insanın inip itesi geliyor.Yine o grupran dizel orta donanım bi fiesta hepsine alternatif olabilir derim ben.
  9. Samsung Galaxy S2 yi kesinlikle öneririm.Iphone 4s le kapışır özellik ve donanım konusunda.
  10. Arkadaşlar sıfırdan vazgeçtim ve 2. ele yöneldim.Temiz bi araba buldum ancak 90 beygir oluşu biraz kafamı kurcaladı.Bana yeteceğini düşünüyorum hız tutkunu değilim ancak yinede sizlerin fikirlerine ihtiyacım var.
  11. valla abi aynısı benimde başımda 2 gündür.4-5 kez aradılar bu son fırsat fiyatlar uçacak diye.Demekki haziran daha avantajlı olacak
  12. aslını söylemek gerekirse haziranda focusda yapılacak değişiklikler aklımı biraz kurcaladı.Style pakette kalkacak malum.Ben araç alsam bile 1 ay kullanamıcam görev yerimden dolayı.Şuda varki bundan daha pahalı bi fiyat olacağını düşünmüyorum önümüzdeki aylarda.O yüzden beklemekte fayda var.Ama şuda bi gerçekki hala uykusuzum
  13. önceki aracım metalik griydi arabayı biraz sakladı dediğiniz gibi.Önceki lacivertti evet toz hemen belli oluyodu ama duruşu yetiyodu bana :)yinede tavsiyeniz için çok sağolun
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.