Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Metin Yıldız

Üye
  • Toplam İleti

    65
  • Katılım

  • Son ziyaret

Metin Yıldız Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    Van
  • Arabam:
    '12 Focus 5K Tit. X+Smart
  • Meslek:
    Proje Uzmanı
  • Cinsiyet:
    Bay

Metin Yıldız's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

46

Toplam Beğeni

  1. Bende şehiriçi tüketim şu anda 5.9. Normal kullanımda oran bu. Daha da düşebilir.
  2. 1.0 EB rampada zorlanıyor diyen sevgili dostlar... Araçta 5 yetişkin babayiğit, bagaj valiz dolu olmak üzere rampada ayağımı gazdan çektim, bikaç vites küçültüp tekrar bastım... Rampada 6. Vitese çıkıp devam ettim. Nazar değmesin inşallah, inanılmaz bir motor. Çok memnunum kendi adıma. S&S çalışması konusu ise; benim aracım Cem bey'in yukarıda belirttiği listeye birebir uyuyor. Bu ara sadece akşamları çalışıyor, çünkü gündüzleri sıcaklıklar hep 30 derecenin üzerinde.
  3. Stop siparişimizi verdik. ER-OL Otomotiv çalışanlarının hepsi de çok ilgili davrandılar. Teşekkürler; Hem ER-OL Otomotiv'e hem de FocusClubTr.com'a.
  4. @ER-OL Otomotiv, Stop orijinal FoMoCo ise hemen sipariş vermek istiyorum. Ürün kodunun BM51 13405 KC olması gerekiyor.
  5. @ER-OL Otomotiv Aracım titanium. Dolayısı ile ledli stop.
  6. @ER-OL Otomotiv, Ufak bir kaza sonucu sağ stop camı kırıldı. Aracım Focus 3 HB. Sadece cam var mı? Varsa fiyat nedir? Komple stop fiyatı da alabilir miyim? Orijinal FoMoCo
  7. Aynen... Başka markaya geçenler sorunsuz bir hayat sürüyor sanılmasın. Maalesef benzer sorunlar, belki de daha fazlası var. Benim biraderde full BMW 320d vardı. 15-20 bin lira masraf yaptı, yine de istediği gibi olmadı. Her gün ayrı bir sorunla karşılaşıyordu. Sattı sonunda. Gitti 90 bin küsur verip sıfır VW CC aldı. Daha 1000 km yapmadı ama kapılarında ses var falan diyor şimdi.
  8. Bende de kayıt ihtiyacı yok. Dil türkce iken zaman zaman yanlış algılıyordu komutları. İngilizce yaptım ve "call .. X şahıs..." dediğimde teyit istiyor ve onay aldıktan sonra da hemen arıyor. Çok işime yarıyor açıkçası..
  9. Bizde herşey "kız"ı tavlayıncaya kadar.... Alıncaya kadar bin takla atarız sonra yok gözler yeşil değil, yok saçları kıvırcık deriz. Sorun yaşayan arkadaşlara bir diyeceğim yok... Ben de tam 60.000 TL verdim Focus'a. Çok mu? Çok.. Ama bugün de bu keyfi yaşamak için yine veririm. Almadan aylarca araştırma yaptım. Belki yüzlerce kişinin fikrini almışımdır. Bütün markalara teker teker baktım. Üstelik 2. el de dahil olmak üzere tüm koşulları değerlendirerek... Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum aracı. 2.800 km'lerdeyim. Şimdiye kadar kendimi en çok mutlu hissettiğim yer arabamın sürücü koltuğudur diyebilirim. 1.0 inanılmaz... Şimdiye kadar 5 tane arabam oldu. İnanın böylesi hiç olmadı.. Buna Qashqai Executive de dahil. Ve şimdiye kadar hiç bir sorun yaşamadım Allah'a şükür. Henüz yeni olsa da... Naçizane tavsiyem; aracınızın kusurlarını arayacağınıza keyif almaya bakın.. İnanın dışarıda size imrenerek bakan gözler var.
  10. Jantlarınızın iç kısmına çamur yapışmıştır. O da teker balanslarını bozduğu için titreme yapar. Temizleyin çamuru, geçer.
  11. 1.0 Titanium 5K yeni liste fiyatı ile ilgili bilgisi olan var mı arkadaslar?
  12. Titanium+smart olacak, pardon telefondan bağlanıyorum da, mobil versiyonunu kullanmayı pek beceremiyorum
  13. Yakup Bey, 1.0 EB Beyaz 5K Titanium+plus İcin fiyat alabilir misiniz benim İcin de acaba?
  14. 1.0 EB olamayacağına göre.. Beklemekten bunaldım artık. Şimdi de 1.0 Titanium ile sunulsun diye bekleyemem. Atmosferik 1.6, ya da bütçeyi biraz zorlayıp TDCi almayı planlıyorum.
  15. Aylin hanim, bu arac HB ise ben talibim
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.