Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Erdoğan G.

Üye
  • Toplam İleti

    160
  • Katılım

  • Son ziyaret

Erdoğan G. Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    ısparta
  • Arabam:
    2015 VOLVO V40 D2 Rdesign
  • Meslek:
    dr
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

1.714 profil görüntüleme

Erdoğan G.'s Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

70

Toplam Beğeni

  1. Orjinal Et 50, bunların et si 47,5 geldi. Küçülünce dışarı taşıyormuş sanırım. Herhangi bir sorun yok. Orjinal cms aksesuar kutusu vardı, içinde bilezik ve bijonlar vardı. Bilezikler kullanıldı. Ne için kullandılar bilmiyorum, baya ince bir malzeme. Bijonlar kendi orjinal bijonları oldu. Orjinal harici eklemeleri pek sevmem, spacer kullanmalı mıyım?
  2. Jant konusu cms 794 ile son buldu. Temini baya zor oldu. Şimdilik 60mm volvo jant göbeği olmaması dışında sorun yok. Onu da AliExpress ten sipariş geçtim.
  3. Bir güncel çekeyim konuma. Şu anda ilgi alanıma giren 2 jant oldu. Biri cms nin 591 modeli; Bir diğeri güncel kasa 308 in orjinal jantlarından; Adet fiyatları oldukça uygun. 465 lira.
  4. Jant arayışım tekrardan canlandı. 17" 5*108 , mümkünse 7j ve 50et çıkma jant arıyorum. Focusu sattım volvoya kışlık lastikler ile kullanılacak. Yardımlarınızı bekliyorum.
  5. Bu klasmanı vag ın 1.0 tsi den sonraki halini ecoboost ile karşılaştırmasını merak ediyordum, açıkçası şaşırdım. ecoboost u tebrik ediyorum.
  6. Altyapı zaten mono anfi konacak şekilde çekildi. Güç ve ses data kabloları hazır. Hali hazırdaki anfinin tüm gücü kapılara verilse bile kapılar bunu kaldırabilecek düzeyde. Zaten sesi fazla verdiğimde özellikle bass fazla parçalarda anfi kendini korumaya alıyor ve sesi kesiyor. Ama şu anki ses seviyesi yeterli benim için. Tek handikap ayarlardan ön arka ses ayarı yapmama izin vermiyor şu anki düzen. Pioneer 9220 yi zamanında çok araştırmıştım. Hatta sıfırını da bulmuştum, fiyatlıydı. 2.eli yoktu. Direksiyon kumandasında uyum sorunu olduğunu okumuştum bir yerlerde. Hem fiyatından hem de bu sorundan dolayı vazgeçmiştim. Bu 2.elin fiyatı iyiymiş ama. Velhasıl kanıma girmeyin, şeytana uydurmayın
  7. Gönül neler ister neler de bu fiyatlarla zor malesef. https://www.ozenhifi.com/hertz/amplifikatorler/islemciler/1562-hertz-h8-dsp-.html https://www.carhifi-store-buende.de/hertz-h8-dsp Arabanın bende kalıp kalmayacağı net değil şu anda kalacak olursa Androidli kaliteli bir multimedia düşünüyorum.
  8. Fatih bey modelin 165 kodu cmsine karşılık geliyor. 16.5 cm yani.
  9. Yalnız şu anda "Israel25" kodu ile gps li model 72,99 dolara geliyor. Oldukça avantajlı. Kaynak: http://www.arac-kamera.com
  10. Tavsiyem aynen devam ediyor, 1yıl önce yazmışım, aynı ürün, aynı performans ile devam ediyor. Hatta volvonun orjinalini beğenmedim, çıkarďım kenara koydum, ona da bosch aerotwin taktım.
  11. Neden mesela? Şirket aracı olan çoğu insanın aracı haftada 1 çalışıyor. Benim aracın biri de 1 hafta 10 gün kapalı garajda yattığı oluyor.
  12. İnşallah yanlış sızmıştır / sızdıran yanlış anlamıştır / aktarmıştır... Bir yandan da eğer bir yanlışlık varsa haber çok hızlı yayıldı ve tüketici tarafında infial oldu. Bayiler güzel stok eritiyor şu anda. İndirim mi? Hak getire...
  13. Yazıda " Tüm değerler bugün Ankara’da dönen bilgiler arasındandır, henüz resmiyete dökülmemiştir. Değişiklik olabilir. " yazıyor, sizin yazınızı kaynak göstererek veya göstermeyerek birçok yerde gördük. Hatta onaylandı diyerek yayınlayan da oldu. Bu rakamların nasıl, nerede, kimler arasında döndüğünü bizimle paylaşabilir misin?
  14. Ona nisbeten söylemiştim zaten. Yapabildikleri güzel bir gelişmeyi neden bir sonrasına saklarlar anlamıyorum. Hepsi sırayla, akıllı olun der gibi.
  15. Vites kolu olmasa olmaz mı? Otomatikte olmak zorunda mı
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.