Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Haldun K

Üye
  • Toplam İleti

    25
  • Katılım

  • Son ziyaret

Haldun K Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    ankara
  • Arabam:
    '11 mondeo mk4 titanium
  • Meslek:
    mühendis
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

Son ziyaretçiler bloğu devre dışı ve diğer kullanıcılara gösterilmiyor.

Haldun K's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

2

Toplam Beğeni

  1. Bunu bana yazdıysanız ne demek istediğinizi hiç anlayamadım.
  2. Ben bu aracı çok uzun süre bekledim ve sonra ötv muhabbeti çıkınca bununla beraber beğendiğim diğer araç olan tuscon elite modelini aldım. Şimdi fiyat ve donanım paketini görünce iyi ki beklememişim diyorum. Titanium paket bu aracı alacak çoğu kişi için yetersiz kalacaktır. Ankara'da veya benzeri soğuk yerlerde yaşayıp da bu aracı koltuk ısıtma olmadan alacak adam yok denecek kadar azdır. E koltuk ısıtma için verilecek fark 15bin TL! Malum tek başına eklenemiyor. Hadi tekno paket olmadan da yaşanır diyip sineye çekeriz. Led takıntısı yapanlar gerçekten Led ile kiyasladilar mi aydınlatma performansını bilmiyorum ama bence Led sadece görüntü için tercih edilebilir. Aydınlatma performansı isteniyorsa xenon far alınmalı. E o da 5700tl etti bize 161.600 TL . Ford kuga gibi ikinci elde bir aydan önce satamayacagimiz bir araca 161.600tl vereceğiz, üstelik araba 4x4 bile olmayacak, ayrıca hala eksik güvenlik opsiyonları olacak,mantıklı mı?
  3. Valla bugün koyduğunuz kuga fiyatlarını görünce mondeo yerine ona mı geçsem diye düşündüm. Hem otomatik hem dizel hem sync3 hem anahtarsız giriş var. Fiyat olarak da 1.6 dizel düz vites titanium mondeodan daha uygun görünüyor.
  4. Benim mondeo'yu yenilemeye yanaşmama sebeplerinden biri otomatik viteste düz vitese düşmek istememek mesela. Artık 1.4 birçok araçta bile otomatik seçeneği varken 1.6 mondeoda otomatik vites seçeneğinin olmaması absürt. Kuga 1.5 dizel otomatik seçeneği ile gelebiliyor da mondeo neden gelemiyor? Passat belki her türlü zirvede olur bu listede ama passat sevmeyen adam bile ikisinin arasında kalsa otomatik vites rahatlığı yüzünden passat'i mondeo'ya tercih edebilir diye düşünüyorum.
  5. Otomatik vites seçeneğinin olmaması değildir diyorsunuz yani sebep.
  6. Isıtmalı koltuk, Anahtarsiz giriş ayrı bir paket mi yoksa tek tek mi eklenecek ?
  7. Ben fiyatın iyi olduğuna katılmıyorum. Bu segmentte qashqai ve tiguan ile rekabet etmek istiyorsan ya çok özel bir araç çıkaracaksın ya da fiyat cezbedecek. Kadjar hiçbir özelliği ekstra olmayan bir araç ancak fiyat cazibesi ile üst sıralarda kalıyor. Tucson çok güzel görünümlü ve elite pakette bile çok zengin donanım sunuyor, fiyat da nispeten uygun , benzinli olduğu halde çok satıyor. Kuga eski kasaya göre Sync 3 dışında çok büyük bir yenilik getirmiyor, tipi tartışılır, dizel alınca önden çekişe düşüyorsunuz, bir önceki kasası kendi segmentinin en az satan arabası neredeyse, buna rağmen yazdığınız fiyatlar ile çıkarsa yine en aşağılarda kalır satış olarak.
  8. Hadi carplay yeni teknoloji, ona eyvallah da , anahtarsiz girişin mondeo sınıfında bir arabada opsiyon olarak bile olmamasını aklım almıyor. Neyseki almanya'da sunmaya başladığı bilgisini aldım sizden , ışık göründü artık.
  9. Carplay veya Android auto ile Google maps kullanmak çok keyifli. Sync 3 çok önemli bence de, bir de anahtarsiz giriş gelirse mondeoyu yenileme zamanı geldi diye düşünebilirim
  10. Pek öyle dediğiniz gibi kolay bulunmuyor o bilgi. Mondeo başlığında nerede olduğunu gösterebilir misiniz ? Sync 3 başlığında temmuz üretimleri sync3 demişsiniz, Türkiye'ye hangi ay gelenler sync3 onu göremedim.
  11. Bu Sync 3 'lü mondeolar hala gelmedi mi cidden ? Ford şaka gibi gerçekten.
  12. Yeni kasalarda mi yok acaba ? 2011 titaniumda var bu uyarı.
  13. Bugün itibarıyla kesinleşti yükseliş. 20-25bin civarı ötv artışı geliyor kugaya
  14. Kaan bey titanium seviyenin donanım içeriği belli oldu mu?
  15. İşte orası muamma olduğu için her kafadan başka bir ses çıkıyor şu an. Ama benim tahminim en çok etkilenecek grup crossover ve 1.6 motorlu premium araçlar. Kuga, tucson, 320i gibi araçlar ciddi vergi artışı yiyecek gibi geliyor bana.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.