Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

MehmetG

Üye
  • Toplam İleti

    5
  • Katılım

  • Son ziyaret

MehmetG Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    Ankara
  • Arabam:
    Focus
  • Meslek:
    Serbest
  • Cinsiyet:
    Bay

MehmetG's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • One Year In
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Toplam Beğeni

  1. Merhabalar. Birkaç hafta önce 2. el focus titanium smart almıştım 2014 model. O günden beri Bluetooth'u ve SYNC'i sorunsuz kullanıyordum. Ancak bu sabah Bluetooth bağlantı sorunu dedi ve birtürlü telefona bağlanamadı. SYNC'i fabrika ayarlarına döndürdüm ve Telefonu SYNC'den sildim. Yine fayda etmedi. Ardından telefondan daha önceden tanımış olduğu SYNC aygıtını da sildim ve ancak bu sefer bağlanabildim. 1) Öncelikli olarak bu sorun neden olmuş olabilir? Aklıma takılan söyle bir sorun var araç daha önceden Bluetooth'la alakalı olarak 1 kere servise gitmiş. Arabayı almadan önce serviste sorgularken öğrenmiştik. Genel bir sorun mudur bu ? 2) Şimdi ben SYNC'i fabrika ayarlarına döndürdüm ama sürümü eski versiyon mu yoksa mevcut halini mi sıfırladı? Veya ben bu SYNC'i kendim USB vs. takarak güncelleyebilir miyim (nasıl?), veya mutlaka serviste mi yaptırabilirim? Güncelleme yaparsam bir fark olur mu veya en azından yapmalı mıyım ? Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.
  2. Arkadaşlar merhaba. Ben şehirdışında bir araç aldım yeni. Şimdi de onu 06 olarak plaka değiştirmek istiyorum. Değiştirme hususunda ise kafama takılan bazı sorular var: 1) Ankara plaka tahsis (http://www.ankara.pol.tr/Sayfalar/default.aspx) 'de çıkma plakaları görebiliyorum. Bu çıkmalardan ALMADIĞIM takdirde, en son sırada olan sıfır araç almışım gibi verilen son nesil "06 AAB xxx" tarzı bir plaka mı veriyorlar yoksa aralardan farklı plakalar da seçebilme imkanımız var mı ? Mesela "06 DD 1234", veya "06 FGH 15" gibi aradaki plakalardan alabiliyor muyuz? Yani çıkma plaka listesinde olmayan ancak liste olarak görüp istediğim plakayı seçebileceğim bir durum söz konusu mu ? 2) Mesela plaka tahsis'den çıkma bir plaka seçtim diyelim. Fakat o plakanın üzerinde de hasar kaydı var? Yeni aracıma bu plakayı aldığımda hasar kaydını sıfırlama şansım var mı nasıl oluyor ? Ayrıca başka dikkat etmem gereken bir husus var mıdır ? Şimdiden teşekkürler.
  3. O zaman sıkıntı yok diyorsunuz yani. Yön Bulma Sistemi hariç vb. yazınca bir de bu yüksek düşük olayını görünce ufaktan kıllanmıştım ama içim şuan rahat. Tekrar teşekkür ediyorum
  4. Anladım yani hem düşükten kastı çözünürlüğü yani, boyutu değil. O zaman ekran 5". Ayrıca yine ETIS'te "Nav olan ICP marka", "Arka İzleme Kamerası Sabit" , "Yön Bulma Verileri - Türkiye" vs yazması sebebiyle orijianl gibi duruyor diyebilir miyiz? Resimleri de şurdan görebilirsiniz.
  5. Arkadaşlar merhaba. Bir araç alma aşamasındayım. 2013 model. Titanium Smart paket. Araçta navigasyon ve geri görüş kamerası var. Fakat navigasyon ve geri görüş kamerası veya Sony sistemi vs. orijinal mi bilemedim. Ford Etis'ten (https://www.etis.ford.com/vehicleRegSelector.do) şasi numarasıyla sorguladığımda; "*Yön Bulma Sistemi HARİÇ demesine rağmen, Yön bulma verileri TÜRKİYE" var gözüküyor. Ayrıca yine "MFD nav Düşük TFT Ekran" diyor. Emin olamadım navigasyonu ve kamerası orijinal mi değil mi diye. Ayrıca fotoğraflarda dikkatimi çeken bir diğer şey, her smart paketteki gibi, direksiyonun sadece sol alt kısmında ilave düğmeler (cruise vs) var. Sağ tarafında yok. Ama bazı araçlarda burada da var. Bununla bir alakası var mı emin olamadım. (Eğer elindeki focus (2013-2014) orijinal navigasyonlu olan varsa, etis'ten sorgulattığında ne yazdığını söylerse çok daha süper olur) Ayrıca elimde yine smart olan ama navigasyon olmayan bir focusu sorgulattığımda "MFD Yüksek TFT ekran" diyor. Yani ekranı daha mı iyi anlamadım açıkcası. Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler. EDİT: Etis'ten sorgulayınca Arka İzleme Kamerası Sabit de yazıyor şimdi dikkatimi çekti ama yine de Yön Bulma Sistemi Hariç demesi ve düşük TFT ekran demesi içime kurt düşürmedi değil cidden.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.