Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

ubeyd bayar

Üye
  • Toplam İleti

    24
  • Katılım

  • Son ziyaret

ubeyd bayar Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    MANİSA
  • Arabam:
    fiesta titanyum x plus
  • Meslek:
    kamu görevlisi
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

Son ziyaretçiler bloğu devre dışı ve diğer kullanıcılara gösterilmiyor.

ubeyd bayar's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

2

Toplam Beğeni

1

Forum Yanıtları

  1. Cihaz duruyo bende vermedim. Bişe olursa tekrar gel dedi.
  2. Evet sonuç ekranım değişti. Eskisi beyazdı, bunu çıkma bulup taktılar sorunsuz çalışıyor. Fark ücreti verip bunu almak zorunda kaldım. Orjinali servisde 1.5 milyardan bahsettiler. Bende bunu taktım ve sorunsuz çalışıyor.
  3. Sonuç daha belli değil hocam aradım ama çok cihaz var sıra gelecek falan filan dedilrr.
  4. şüphesiz oyum tata indigo. Bir araba 3 kez peş peşe motor yakarmı ya arakadaş arabaya 3 kez motor yaptırdı. Servisine gitti, motorun sıfır 4 binlira dediler. Şok olduk. Sıfırını alaydı daha karlıydı.
  5. yok diye biliyorum. Hatta 2005-2011 de bile yok sanırım
  6. arabanı düz yola çek. her hangi bi vitese at. el firenini çek. Yavaşça debriyajdan ayağını çekerek arabanı istop edene kadar zorla, eğer istop etmekte direniyorsa kesinlikle bitiyor demektir. Anında istop ederse sorun yok. Araban kalkışta silkelenme, titreme, çekişte düşüklük bunların başlıca sebebi baskı balatadır. Genede kontrol ettrin tabikide
  7. baskı balatan bitmeye başlıyor. Zamanla sertleşcektir.
  8. Debriyaj sertmi?, kavrama çokmu yukarda?, Baskı balata olabilr.
  9. Bugün sanayide dediklerinizi test ettik fakat sonuç yok. Ben ümidimi kestim. teybi komple servise vericem artık ne çıkıcak merak ediyorum.
  10. Aşşağıdaki sıralamada motor ömrü en uzun olan, otomobil endüstrisinin en iyi 10 markasını bulucaksınız. Sizce nasıl bir sıralama ? 10-MAZDA : Araçların motor ömrü ortalama olarak 286.027 kilometredir. 9-AKURA : Honda’nın bir alt kuruluşu olan Acura otomobillerinin motor ömrü ise ortalama 287.987 kilometredir. 8-GMC : Kuzey Amerika ve Orta Doğu ülkelerine araç gönderiyor. Otomobillerinin motor ömrü bitmeden yapabileceği yol ise ortalama 303.496 kilometredir. 7- SUBARU : Genel merkezleri Ebisu, Tokyo ve Japonya’da bulunan şirketin araçlarının motor ömrü, ortalama 305.105 kilometredir. 6- NİSSAN : Araçlarının motor ömrü bitmeden yapabileceği yol, ortalama 314.776 kilometredir. 5- Chevrolet: ortalama 315.035 kilometre motor ömrüne sahip. 4- DODGE : Dodge marka araçların yapabileceği yol kapasitesi ise ortalama 319.078 kilometredir. 3-FORD : Araçların motor ömrü bitmeden yapabileceği yol, ortalama 319.308 kilometredir. 2- HONDA: Otomobillerinin motor ömrü, ortalama 336.354 kilometredir. Bu kapasiteyi sadece Toyota geçebilir. 1- TOYOTA : Toyota’nın uzun ömürlü araçlarının yapabildiği yol ortalama 339.096 kilometredir. Yılların dev otomobil markalarına ve özelliklerine birlikte göz attık. Şüphesiz hepsi bu işin zirvesinde yer alan köklü kuruluşlardır. Teknolojinin zamanla yarıştığını var sayarsak, sizce bu markalardan hangisi önde? Bilindik istatislikler olabilr sadece sohpet olsun bilgi olsun Kaynak: Paratic
  11. Walla bi o kaldı denemediğim onuda yapıcam sizin için Akücü ısrarla akün daha bi senelik çok iyi durumda dedi. Mutlu akü markası. Dedim ama gerek yok dedi akü değil kesinlikle dedi. Bende ısrar edemedim. Ona nasıl bakıyoruz. Walla ilk defa duydum ?
  12. Oda bi cihaz bağladı öyle yorum yaptı. Akü daha bi senelik dedi. Aküyle bi alakası yokmuş. Bende şimdi servise gidicem artık Servisten çıktım. Teyp komple servise gidicek diyorlar.
  13. Akücüye gittim adam aküyü ölçdü. 14 volta gelemsi gerekiyp falan bişeler dedi. Senin 12 de kalıyo dedi. Şarz dinamon bozuk diyo. Ama aydınlatmada farlarda hiç bişe yok. Bu nasıl iştir ya.
  14. Fiesta titanyum olsaydı değiş derdim ama. Motor bikere yetersiz. Seni memnun etmez. 1.6 candır.
  15. İnşallah akü bitmiştir abi . Yarın sonuçları yazıcam. Herkeze iyi akşamlar. Teşekkürler tekrardan.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.