Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Berat Hasbek

Üye
  • Toplam İleti

    761
  • Katılım

  • Son ziyaret

Berat Hasbek Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    SİVAS
  • Arabam:
    15 VW GOLF 7 HİGHLİNE
  • Meslek:
    Muhasebe&Lojist
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

1.879 profil görüntüleme

Berat Hasbek's Achievements

Mentor

Mentor (12/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Posting Machine Rare
  • Reacting Well
  • Very Popular Rare

Recent Badges

788

Toplam Beğeni

  1. Sakın! Ekmeği sen yap, kaymağı onlar sürsün. Pire için yorgan yakılmaz. Atasözleri çoğaltılır. Ha bir tane de daha gavura kızıp oruç yemek ? Şaka bir yana arabanıza da binin, gezmenizi de yapın. Bu ülkede devran böyle malesef.
  2. Bakın bu da yanlış. Devletin yaptığı aleni yanlış ama bu mantık daha da yanlış. Şu an yasada bir düzenleme yok, bu da demek oluyor ki hala yasak. Burada yasa koyan mı diyeyim baş kesen mi diyeyim siz anlayın "Düzenleme yapılana kadar ceza kesilmeyecek." denildi. Yani sökmenizde fayda var eğer en açığı değilse filminiz. Diğer husus; ben zaten mesajımda dile getirdim bu durumu. Bunları eleştirin, neden otopark yok,neden levha yok v.s. ama siz galiba sinirle yanlış yazdınız. İşaret levhası, uyarı v.b. şeylerle karşılaşıp niye ceza yiyorum demekte yanlış. Memura da haksızlık yapmış oluruz. Ticari faaliyetteki dükkanlara benim bildiğim işlek caddelerde süre akşam saatlerinden sonra veriliyor. Yaşadığım şehirde böyle,denk gelirsem çeker eklerim. Onların da uzun süreli duraklaması yasaktır emin olun. Ha tölere (nasıl yazılıyordu :) ) ediliyor derseniz işin ahlaki boyutuna girer o da başka husus ama yasak. Ötv zammı,benzin,kdv bunları protesto edelim derseniz, anahtar kapatalım derseniz ben de varım ama inanın bizim insanımız gösteriş meraklısı oldugu için o da etkili olmuyor. %60 Ötv ne demek kardeşim. Bunun üzerinden de %18 Kdv alıyorsun. Senin lüks neyine der gibi. Biz bunları zaten eleştriyoruz. Ama sizin konunuz gerçekten çok farklı. Sinirlisiniz biraz, sakin düşündüğünüzde biraz daha olayı kavrıyor olacaksınız emin olun. Ama yineliyorum trafik akışını etkilemiyorsa ceza yazılan araç çekilmez. Yönetmeliği açın okuyun. Orada da siz haklısınız...
  3. Bunları yapmanız, size ceza kesilmeyeceği veya aracınızı istediğiniz yere koyacağınız anlamına gelmiyor. Yeterli yer yok, aracımı hem çekmişler hem ceza kesmişler,çevre düzeni yok, levha yok, uyarı yok derseniz hay hay ama bu şekilde bir mazeret bence hatanızın örfbas edilmesine söz konusu değil. Sizin gibi düşünen 10 insan çektiğiniz caddeye bıraksa aracını ne olur? Diğer bir konu: https://www.sabah.com.tr/yasam/2017/08/19/aracini-ceken-cekiciyi-trafikten-men-ettirdi Yukarıyı okumanızı tavsiye ederim. İşi yapan adama 4 ayda mesleki sürecini anlatıp memur edersen olacağı bu. Bizim de başımıza çok geliyor. Cam filmi olmayan,V kodlu fabrika çıkışlı karartmalı arka camlarıma ceza kestiler. Durumu izah ediyorum memurun açıklaması " Ben cezamı keserim,tespit işini mahkeme yapar.İtirazını mahkemeye bildirirsin.!" e adam ne yapsın, daha işinin ne oldugunu bilmiyor. 3-5 ayda bir meslek sahibi olunmaz, olunamaz! Emniyet,sağlık , eğitim bu şekilde ilerlememeli. Baştan aşağı yanlışız. Sizin de yukarıda yazdıgınız gibi, en yüksek vergi bende en pahalı arabayı alıyoruz,benzin pahalı "ben istediğim yere çekemeyecek miyim?" mantığı yanlış. Bu diyen siz yazdığınız üzre memursunuz. :) yapacak bir şey var mı soruyorum?
  4. VW kullanıcısı olarak jetta kesinlikle almazdım. Uzunluk boyut felan hikaye. Aracta focus tadı yok. Octavia için focus satmazdım açıkçası. Corolla Yeni kasaları iç mekan ve tasarım olarak berbat bence. Eski kasaları için konuşuyorum 1.4D az yakıyor ama aşırı yağ tüketiyor. Muhtemelen yeni kasalar da öyledir. Bence siz illa değiştireceğim derseniz trend-x satıp titanium-x almalısınız. Karar sizin ama bu 3 araç için focus satılmaz.
  5. Focus kötü araba değil. Yalıtımı çok çok iyi değil ama iyi. Yol tutuşu harika. Yol sesini de 130dan sonra direklerden çok hafif alıyor. Sınıfında köfte-ekmek elişkisinde lider diyebilirim...
  6. 95 Beygirlik bende vardı. Beklentine göre değişir ama yine de tercih edilecekse 115 edilmeli. Anıl Bey doğru özetlemiş. Yol tutuş harika,görüntü keza öyle ama iç hacmi biraz dar malesef. Haricinde sınıfının iyilerinden. Style paket almak daha mantıklı.
  7. 25 binde balatalarım bitti. Bundan önceki araçlarımda önler 2 arkalar 1 kez değişiyordu. Yani arkalar daha az aşınıyordu önlee göre. Eşim inişli yollarda boşa atıp frenle iniyor. Muhtemelen çift kullanımdan kaynaklıdır ki 4 balata da bitmişti. önler bosh arkalar twr marka balata ile değişti. önler 600 km olmasına ragmen ara sıra ses yapıyor. Bosh sert oldugu söyleniyordu ki galiba evet. bana 4 lastik değişim balata değişim ve balatalar dahil 280 tl'ye geldi. Ben Focuslara bir türlü ısınamadım. Hoşuma gitmedi malesef. Aracı satışa çıkarttım. Çukurlardan geçerken yaptıgı ses,kaporta aksamının aralarının cok acık ve ayarsız olması, içinin çok dar olması vs derken 2,5 yıldır bindiğim aracımdan iyice soğudum. Hayırlısı bakalım. Bu arada uzun süre olmuş yazmayalı.
  8. İlk etapta kimse vidaya çerçeveye bakmayacaktır. Şimdi önemli husus cemiyet mühürü ve font. Plaka gerçekse eğer vidaya çerçeveye kimse bakmıyor.
  9. Demekki onlar da geçmiyormuş. Kapsam daha da genişlemiş.
  10. Muayeneye girin,kalırsanız boyatırsınız. --0 dakika sonra eklendi-- Vidalar harflere denk gelmemişse sorun yok.
  11. Dün muayenem vardı. App ile girecektim ki arkadaş girme kalırsın dedi. Plaka bastırdım, yeni plaka ile girdim. App,mühürsüz,harflerde vida olan müdahele edilmiş tm plakalar geçersiz. Başka yerlerde bunlara dikkat edilir mi bilmem ama app ve mühürsüz plakalar kesinlikle yasak.
  12. Abi işte benim sorunum öyle değil. Kapatıyorum kara düzen ayarlardan yine açılıyor. Hatta ekran parlaklığı otomatik olmadığı halde ya komple kapanıyor ya da komple açılıyor. Şarj eskiden tam bir gün giderken şimdi iş çıkışı eve zor atıyor ya da ek şarj ediyorum. İnşallah yama gelir
  13. Okumadınız önceki sayfada analog olupta yapan arkadaş var
  14. G.te giren şemsiye açılmaz...
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.