Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Batuhan Kanbur

Üye
  • Toplam İleti

    17
  • Katılım

  • Son ziyaret

Batuhan Kanbur Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    İstanbul
  • Arabam:
    Focus 3 1.6 TDCI Titanium
  • Meslek:
    Yazılım Müh.
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

Son ziyaretçiler bloğu devre dışı ve diğer kullanıcılara gösterilmiyor.

Batuhan Kanbur's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

1

Toplam Beğeni

  1. Mehmet hocam nokta atışı yapmış doğrusu gittim bugün adamlar aynı cevabı verdiler kırılma yokmuş sadece çıkmış neden çıktığını sorduğumda farkında olmadan altı sürtmüş olabilir arabanın dediler zamanla çıkabilecek birşey değilmiş yarın tekrar götürüp yaptıracam teşekkür ederim herşey için.
  2. Uzak 2 saatlik bir yol çekmem gerekecek ve benim 2 saat vaktim yok ne yazık ki
  3. Abilerim selamlar bugün otobandayken bir poşet tarzı şeyin üzerinden geçtim patladı sanırım ses çıktı ancak çok poşetede benzemiyordu önümdeki tır şöförü bir anda arkyaa atınca kendimi kaçıramadımda ezdim geçtim üzerinden fark etmeden 5 kilometre sonra aracımla hızlandığımda kısa kısa sürtme sesi duydum eyvah lastik patladı diyerek emniyet şeridine çektim lastikler sağlamdı ancak arabanın sol arka tekerler bölümünden bir parça sarkıyordu kasislerde filan sürtmüyor sola doğru eğimli yollarda hız yapınca geliyor sürtme sesi fotoğraf yükledim sarkan parça ne gibi bir yol izlemeliyim durum ciddi mi ? vida çıkmış mı kırılmış mı ? kafamda deli sorular.
  4. Esenlikler abilerim, öncelikle konuya girmeden önce benim gusüldemi sorun var yoksa araba fabrika çıkışlı bir hataya mı sahip anlayamadım diyeyim.Bundan bir hafta önce sony eğlence ekranı donmuştu durup dururken aşırı kasmaya başladı komutlar işlemiyor bluetoothu devre dışı kalmış durumdaydı motoru durdurup tekrar çalıştırmayı denedim yaklaşık 5 dakika sorun devam etti ardından neyseki düzeldi bugün ise sol ön kısa far arızası verdi bende ampülü gitmiştir diyerek çok aldırış etmedim hafta sonuna kadar idare ederim dedim ofise geçtim.Akşam ofisten çıkıp arabama bindim pendiğe doğru geldim ki yoğun bir trafik var yokuş bir yerde durduk öndeki araç hareket etti arabamı tam kaldıracağım ki yol bilgisayarında "Tepe kalkış desteği kullanılamıyor" diye bir yazı yazdı.Açık konuşmak gerekirse akümün bittiğini düşünmeye başladım yada sigortalarımda bir sorun olabileceğinden şüphe ettim ek olarak 1-2 aydır klimamı kullanmadım bugün çalıştırdım ki soğutmuyor heralde gazı bitmiştir diye düşündüm.Ayrıca otobandayken aracımın ön konsolunda çat diye ses geliyor bazen şu ana dek kamyonlardan seken taşlardır diye çok umursamadım ancak bunca hata olunca doğrusu korktum.Aracımın ne gibi bir arızası olabilir ki ? Dipçe : Aşırı sıcak havalardan dolayı yapmasından şüphe ediyorum çünkü benim arabam siyah bütün güneşi emiyor ancak herşeyin üst üste gelmesi bir tesadüf olamaz bir yerde absnin yüksek ısı derecelerinde devre dışı kaldığını okumuştum anladığım kadarıyla HLA'da ABS ile paralel olarak çalışıyor ama herşeyin üst üste gelmeside tesadüf olamaz.
  5. Çok doğru jeton şimdi düştü benim sanırım o değer çok doğru değil bir sapma payı var yoksa 25 tlde bana çok fazla geliyordu doğrusu.
  6. Birazcık bakkal hesabı olacak sanırım ama benim arabam 200 Tlye doluyor yani çeyrek deposu 50Tl yapıyor ben 50 km yol gittiğimde çeyrek deponun yarısı kadar yakıt harcıyorum 25Tl yapıyor biraz bakkal hesabı evet.
  7. 28 KmH ortalama hız ama mesela bugün hiç trafiğe takılmadım otobana çıktım biraz hız yaptım sanırım 100-140 kmH ile geldim hiç trafik yoktu ve 50 kilometre boyunca 25TL yaktı bu çok büyük bir rakam değil mi ?
  8. 7.0 yakıyor çok fazla değil mi ?
  9. Arkadaşlar selamlar öncelikle konu ile iligli forumda bir konuya rastlayamadım aradım bulamadım sorunum şu aracım çok fazla yakıyor. Arabam 2012 Model Ford Focus 3 1.6 115HP Dizel aracın yol bilgisayarında 100 kilometrede 7.0Lt gösteriyor bu çok astronomik bir rakam aracım dizel ve Pendik Tershane Köprüsünden, Küçükbakkalköye 25 tlye gidip geliyorum bunun hesabını çok yaptım aracın standardının 2 katı üstündeymiş onu öğrendim.Ben arabamı agresif kullanmıyorum çok sakin kullanırım gaz pedalına çok yumuşak davranırım vites geçişlerindeki zamanlamaya çok dikkat ederim bazen yol boş olduğunda 140kmsye çıkıyorum otobanda ancak bana çok fazla yakıyor gibi geldi sizinde yorumlarınızı almak isterim.
  10. Sevgili abilerim, benim aracım 2012 Ford Focus 3 Titanium + Smart paket benim birkaç sorunum var bu sorunları forum sitemizde arattım ancak aradığım yanıtı henüz bulamadım. Soru 1 - Cam sileceklerini çalıştırdığımda temizliyor ancak kenarlardan 1 karış kadar bir boşluğu temizlemiyor ve temizlemediği gibi ortadaki çamuru kiri pasıda kenarlara atıyor off road arabalarındaki camlara dönüyor ön cam ve görüş mesafemide kısıtlıyor bu sileceklerin bir ayarı var mı ? Soru 2 - Pek eski sevgili kız arkadaşım çamurlu bir yere yaslanmış ardından arka koltuğa bir güzel oturdu koltuğum inanılmaz kirlendi 2 defa farklı kuaförlerde yıkattırdım ancak hala beyaz bir iz duruyor bir tavsiyeniz var mı ? Şimdiden çok teşekkür ederim, esenlikler.
  11. Sevgili abilerim, lpg yüzünden garanti dışı kaldı diye forda kızmanızı mantıksız buluyorum.Aracın orjinal yürüyen aksağımında değişiklik yapmışsınız araçdaki en küçük sorunda bile sizi sorumlu tutacakdır ki haklıdır zaten.8000bin tlnin üstüne bir su içmeni tavsiye ederim ford bunu karşılamaz.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.