Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Hüseyin Hızır YÜKSEL

Üye
  • Toplam İleti

    43
  • Katılım

  • Son ziyaret

Hüseyin Hızır YÜKSEL Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    hatay
  • Arabam:
    focus tdci ghia cvt
  • Meslek:
    öğretmen
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

Son ziyaretçiler bloğu devre dışı ve diğer kullanıcılara gösterilmiyor.

Hüseyin Hızır YÜKSEL's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

12

Toplam Beğeni

  1. allianz 710 tl sigorta +90 tl yol yardim paketi=800 tl. focus 2006 1.6 tdci cvt ghia.
  2. iyi gunler.Isitma bujileri saglam cikti.selenoit valfi degisti.egr sokuldu ve temizlendi.sorun da hallaldu.
  3. Enjektörlerden geliyormuş.yarin bakilacak insallah.
  4. Herkese iyi aksamlar arkadaslar.Aracimla gecen gun uzun yoldan gelirken arabam gitmek istemedi.Ben bastim o gitmek istemedi.Bu sabah yine ayni seyi yapti ögleden sonra duzeldi.Havalarin soğumasiyla da bazi zamanlar arac iyice isinana kadar şıkırtı sesi gelmeye başlamişti.Bugun özel servise gittim.Araci cihazi bagladik.Kizdirma bujisi,egr valfi problemi çikti.Yarin sabah gelip alacaklar.Ögleden sonraya kadar sürermis islemleri.Tam olarak ne yapildigini ve ne kadar tuttugunu yarin paylasirim insallah.Herkese iyi aksamlar.
  5. Ford sanziman konusunda bence musterisini yeterince kolluyor.Ben sahsen kullandigim aracta iki sefer problem yasadim ve ikisinde de beni hic uzmedi ford.
  6. Degerli forum üyeleri,hepinize saygilar sunarim.2006 model 125 bin km deki focusumda havalarin sağumasiyla sabah motor isinana kadar bir ses oluşmaya başladi.Ses rölantideyken duyulmuyor fakat araç devirlenmeye başlayinca 'tırrr' diye duyuluyor.Isininca ses kesiliyor.Daha önce bu şekilde bir ses duyan ve tecrübe eden var mi?
  7. Arkadaşlar merhaba. Bugün mediamarkt'tan Focusum icin aux girişine bağlanan bluetooth kiti aldım. FiyatI 40 tl. Bir de cift tarafli philips marka aux kablosu aldım. Telefon görüşmesi ve telefondaki muzikleri ve youtube'dan açılan videoları bu kit sayesinde aracın hoparlörlerinden dinleyebiliyorum.66 tl'ye gayet iç gören bir şey oldu. Aracım ghia donanım, Sony ses sistemi ile gayet kaliteli ses alabiliyorum tel ile konuşurken. Tavsiye ederim.
  8. Merceds marka araclar icin eskiden ceviz agacindan yapilan boncuk boncuk seklinde kiliflar vardi cok iyi ise yarardi.
  9. focus 3 te good year denemistim babayadigari mercedeste surekli michelin bir tek sefer 4 tane conti almistim poloda dunlop focus 2 de nokian line denedigim lastikler bunlar.bemce michelin primacy 3 gercekten iyi.
  10. daha once nokian line almistim.simdi michelin primacy 3 e döndüm.bence kesinlikle lastik konusunda michelin den sasilmamali.
  11. arkadaslar iyi geceler.Bugun hem herforda hem de gencler otoya gittim.araci kontrol ettirdim cok sukur bir sikinti yokmus.hepinize desteginizden dolayi tesekkur ederim.
  12. ben klima acikken d konumunda durdugumda bazen arkadan siyah duman attigina sahit oldum.kalkislarda bazen gaza neredeyse kick down moduna kadar basip anca araci hareket ettiriyordum ve bu esnada da siyah duman atiyordu.klimanin bir sikintisi oldugunu ve bunun motoru asiri yordugu dusuncesine kapildim.cunku bu olaylar klima acikken oluyordu sadece.bugun oylesine bi ustanin yaninkeyden bu durumdayken bahsettim.o da masallah bir acti agzini enjektor kecesinden yag kaciyor turbo ölmüs partikul dolmus vs vs bu arada bostancida gencler diye bir servis ve atasehirde herford diye bir servis buldum.yarin bu ikisine bakicam.fikir sahipleri fikir beyan ederse sevinirim.
  13. aracimda ani yuklenmeler veya zor kalkislar disinda duman soz konusu degil.yalniz bugun ben de baktim ve elimle kontrol ettim turbodan cikip hava filtresi muhafazasina giden siyah borunun ici yag kapli.2 bin kmlik hava filtresi de siyahlasmis yer yer.
  14. yetkili servise sordum ama garrett marka turbo 1400 tl 3500+kdv servise anlattigimda problemimi turbo degisiminin 3500+kdv oldugunu soyledi.turbo parcacilarda 1400 tl.bu durumda servisi pek istemiyorum tabiki.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.