Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Aydın Aygün

Üye
  • Toplam İleti

    114
  • Katılım

  • Son ziyaret

Aydın Aygün Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    istanbul
  • Arabam:
    2010 BMW X1 2.0d XDrive
  • Meslek:
    Öğretmen
  • Cinsiyet:
    Bay

Aydın Aygün's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

34

Toplam Beğeni

  1. Bmw X1 2.0 xd. Kasko rayiç değeri 110 bin tl. 1.230 tl ' ye kaskosunu yaptırdım. ( HDİ ) 440 tl 'ye de sigortasını yaptırdım. ( Axa ) 1 hafta olmadı henüz yaptıralı.
  2. Çok teşekkür ederim , daha iyisi sizin olsun inş.
  3. Çok teşekkür ederim , en kısa zamanda yükleyeceğim fotoları. Çok teşekkür ederim. 1 Haftalık kullanım sonucunda gayet memnunum. Sadece bu run flat lastikler çok konforsuz , onun haricinde aracın tepkileri ve virajlarda ki güveni mükemmel.
  4. Aslında X1 tam olarak suv değil , normal bir araçtan pek fazla da yüksek değil. İnmek ve binmesi zor değil. Yol tutuşu virajlarda ki meziyeti muazzam. Özellikle xdrive olması sebebiyle çok keyifli diyebilirim hiç bir şekilde tedirgin etmiyor. Ayrıca daha çok SW ye yakın diyebiliriz.
  5. Bmw X1 düşünmez misiniz ?
  6. Bence de fiyat uygun değil. Bu kadar çıktıktan sonra 85 bine temiz araç bulunur.
  7. Arkadaşlar aracı aldım 4 gün önce. Yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim. Bmw x1 2.0d.
  8. ,Malesef yetkili bayiinde tanıdığım yok. Sigortacı bir arkadaşım var gecen onunla konustum , eskiden biz aracın herşeyini sistemde goruyorduk , kazalarını değişenlerını masraflarını , ancak kısıtladılar artık sadece araç hasarlı mı değil mi onu görebiliyoruz dedi. Neyse artık bulacağız bi çıkış yolu. Yetkılı servis detaylı ekspertiz raporu için ne kadar ister sizce tahminen ?
  9. Anladım , 6 bin tl bu araç için çok da göze batacak bir hasar kaydı değil. Expertizi nerde yaptırayım sizce yetkili serviste mi yoksa otoexper firmalarında mı ?
  10. Bence de fazla değil ancak hasar kaydı cıkıp da içerik sorgulattıgımda içeriğine neden ulaşamadım o kafamı kurcaladı. Diğer 2 bin tl lik sorguda içerik sorgulattıgında çıkıyor çünkü. Ayrıca araç sahibiyle telefonda görüştüm tabiki ancak yüzyüze tanışamadık. Bir de bu km için hasar kaydının dosyasına nasıl ulaşabilirim ?
  11. 2010 model x1 2.0d xdrive buldum. 90 bin tl fiyata anlaştık. araç 30 bin km de. Aracın 2 bin - 1500 ve 6200 liralık 3 hasar kaydı var. Denildiğine göre değişen sadece arka cam. Sms ile sorgulattıgımda arka camın değiştiği görülüyor hasar 2 bin tl olarak işlenmiş. Yalnız 6 bin tlilik hasar kaydının detaylarını göremedim. Kayıtlı değil diyor. Araç 2013 muayeneye 20.000 km de girmiş. 2015 teki muayenesinde ise 29.000 km de görünüyor. Yani 2 yılda sadece 9 bin km yapmış. Sorduğumda araç garaj arabası gündelik kullandığı araç farklı yanıtını aldım. Kilometre ile oynanmış olabilir mi ? Bunu nasıl öğrenebilirim mesela hasar tarihlerinde aracın kaç km de olduğunu öğrenme şansım var mı resmi kanallardan ? Aracın asıl sahibi ile tanışamadım zaten şöforu vasıtasıyla görüştük. Detaylı olarak ekspertiz yaptıracağım zaten de sizce cok mu paranoyakça yaklaşıyorum ?
  12. Dün 2 saat sonra tekrar uğradım araç satıldı dedi. Galerici adam , ağzından cımbızla laf alıyoruz bir kaç soru sordum yarım ağızla cevap verdi. Bir de aynı köylü çıktık güya.
  13. Ben de anlamadım ki plakaya hasar kaydı çıkmadı, sase numarasini dönüşte alacağım suan istanbul parktaki oto pazarına geldim.
  14. Arkadaşlar 2012 model audi a4 2.0 dizel Full arti Full araç buldum 97 bin km de. Fiyat olarak 78 bine anlastık. Aracın sağ arka kapı ile sağ arka camurluk değişmiş, Sol arka kapı da boyalı. Bu işlemlerden dolayı araçta 55 bin TL hasar kaydı var, bu kadar hasar kaydı çıkması normal mi bu işlemler için. Birde bu fiyata bu araç hasar kaydı ile alınır mı Araç makyajlı kasa 177 beygırlıkten
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.